Рівнянина судитимуть за угон мікроавтобуса

631 0

Ми у соцмережах:

Рівнянина судитимуть за угон мікроавтобуса

Слідчі скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 21-річного рівнянина за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненого у ніч із 10 на 11 квітня.

Під час досудового розслідування встановлено: 21-річний мешканець Рівного, перебуваючи у стані сп’яніння та маючи умисел на незаконне заволодіння транспортним засобом, поблизу однієї із багатоповерхівок на вулиці Романа Шухевича розбив бокове скло у автомобілі «Mercedes-Benz». Завівши двигун шляхом замкнення проводів запалення, поїхав геть. Під час руху на перехресті вулиць Литовська-Шухевича-Князя Володимира «підозрілі» маневри водія побачили патрульні поліцейські, які його затримали та з’ясували, що транспортний засіб належить 58-річному рівнянину.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Під час досудового розслідування рівнянину суд обрав запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

 

У скоєному 21-річний рівнянин щиро розкаюється та співпрацював зі слідством. Утім, обставина, яка обтяжує покарання — вчинення кримінального правопорушення у стані алкогольного сп’яніння. Відповідно до санкції статті обвинуваченому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також