Рівнянина, який готував їжу та заснув, врятували сусіди

1908 0

Ми у соцмережах:

Рівнянина, який готував їжу та заснув, врятували сусіди

Через підгорання їжі на увімкненій газовій плиті ледь не загинула людина.

Сьогодні о 01:08 ночі до Служби порятунку Рівненщини за номером "101" надійшло повідомлення про задимлення в одній з квартир багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дубенській у Рівному. До місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців пожежно-рятувальної частини обласного центру та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Ще до приїзду рятувальників мешканці самостійно змогли достукатися та розбудити молодого чоловіка, що там прожив. Він і зняв з плити підгорілий посуд. Рятувальники лише перекрили газопостачання та підкривали вікна на сходовій клітині під'їзду для швидшого провітрювання поверху від диму. Чоловік поставив варитися їжу і просто банально заснув, навіть не відчувши, як уся квартира наповнилася димом, зате дим відчули сусіди. Лише завдяки пильності мешканців і оперативності працівників ДСНС вдалося запобігти смертельному отруєнню людини.
Зважаючи на часті подібні випадки підгорання їжі,  рятувальники закликають рівнян бути обережними у побуті і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Адже залишена без нагляду на увімкненій газовій плиті страва здатна призвести до отруєнню господарів, пожежі чи навіть вибуху у помешканні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також