Рівнянина затримали на кордоні, бо допомагав призовникам виїхати з України

1293 0

Ми у соцмережах:

Рівнянина затримали на кордоні, бо допомагав призовникам виїхати з України

39-річний житель Рівного через Інтернет підшукував «клієнтів» та пропонував їм виїхати за кордон під виглядом водіїв підприємства, яке здійснює міжнародні перевезення. Надалі фіктивні відомості про водіїв вносив до електронної системи «Шлях». За таку послугу рівнянин брав плату в розмірі 6 000 доларів США.

Зловмисник вносив фіктивні відомості про керманичів до системи «Шлях», відтак йому загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі, повідомляє на своїй Фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України -Західний кордон..

Зловмисника, який налагодив канал нелегального виїзду призовників за кордон, затримали поблизу пункту пропуску «Устилуг» офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України спільно з оперативниками Волинського прикордонного загону, співробітниками ДВБ Нацполіції, а також слідчими Володимирського відділу поліції, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Учора йому оголосили підозру за ч.3 статті 332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» Кримінального Кодексу України. Тривають слідчі дії. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також