Рівнянка хоче, щоб влада знову дозволила автономне опалення в квартирах

2047 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка хоче, щоб влада знову дозволила автономне опалення в квартирах

Бо переживає, чи витримає напругу стара проводка у багатоповерхівках - якщо батареї будуть ледь теплими і люди грітимуться електрообігрівачами.

Олена Остапчук подала міському голові Рівного Олександру Третяку електронну петицію, в якій просить дозволити мешканцям багатоповерхівок відключатися від централізованого опалення, якщо в квартирах є газові колонки: 

 - Ідея з додатковим обігрівом електроприладами в старих будинках м. Рівне не спрацює, тому що термін експлуатації електропроводки 5-25 років залежно від типу ізоляції, а перевантаження мережі призводить до пожеж в будинках та збою роботи електропідстанцій. Ви декларуєте, що рівненчани повинні підготуватися до важкої зими в теперішніх умовах, то надайте будь ласка нам таку можливість та альтернативу. Сприяння у встановленні індивідуального опалення - можливість економії енергоресурсів людям під час війни, - написала рівнянка.

З повним текстом петиції можна ознайомитися на сайті міськради. А заодно і проголосувати за неї, якщо розділяєте цю думку. Наразі ідея зібрала всього три голоси. А для розгляду міським головою потрібно щонайменше 250. Втім, часу для голосування ще достатньо - збір підписів буде завершено 1 жовтня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також