Рівнянка Наталія Кроль виборола золото на Європейських іграх-2023

553 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка Наталія Кроль виборола золото на Європейських іграх-2023

Рівненська легкоатлетка Наталія Кроль завоювала золоту медаль на Європейських іграх - 2023, що відбулися у Польщі, в місті Краків. На дистанції 800 м у своєму дивізіоні українка стала першою із часом 1:59,77. Ніхто з її суперниць не зміг здолати цей результат.

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян зазначає, високі досягнення спортсменки Наталії Кроль стали не лише її особистою перемогою, але й важливою спортивною перемогою для усього Рівного та усієї України. Секретар особисто привітав спортсменку та нагородив почесною відзнакою.

Фантастична спортсменка, гордість нашого міста Наталія Кроль повернулась до Рівного після тріумфального виступу на Європейських іграх. Радий вітати нашу видатну спортсменку з цим неймовірним результатом, адже Наталка стала володаркою золота в бігу на дистанції 800 метрів. Тривалий час товаришуємо з Наталею та її чоловіком, не менш видатним спортсменом і тренером Романом Кролем. Пишаємось тим, що наша команда Громадської організації "Рівне Разом" має таких талановитих, цілеспрямованих, успішних й таких щирих друзів, та має можливість підтримувати їх на шляху до нових спортивних перемог”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Легкоатлетка раніше здобула золоту медаль на Європейських іграх-2019 тільки у командному турнірі. Цього разу особисту нагороду здобула вперше. До слова, це вже третя нагорода українських легкоатлетів на ІІІ Європейських іграх. 

 

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян запевняє, що й надалі підтримуватиме талановитих спортсменів, які представляють Україну на такому високому рівні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також