Рівнянка про відміну маршруток: «Це безглуздя!»

9432 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Мешканці районів у «червоній зоні» обурені відміною маршруток, адже не можуть добратися на роботу до Рівного. Тому й надсилають звернення до обласної адміністрації.

 Думки, які співпадають з обуренням мешканців області, висловила директор РОЧБО «Серце дітям України» Марина Кузмічова у Facebook:

- Мені реально цікаво: забороною транспорту в «червоних зонах» вирішили коронавірус налякати чи що?

Що це за рішення? Як людям на роботу з сіл добиратися? Замість того, щоб подбати про додатковий транспорт, чиновникам взяти відповідальність на себе і організувати доїзд людям на роботу згідно карантинних норм, знайшли найлегший вихід.

Про які зони ми говоримо? Про яку статистику? Факти:

- Легкі форми перебігу хвороби ніхто не тестує (ПЛР)

- Результати ІФА-тестування в статистиці не враховують. Після ІФА має бути підтвердження ПЛР, але і для ПЛР-тестування може бути вже запізно.

- Багато людей переносять хворобу безсимптомно.

- У 20% хворих при всій симптоматиці ПЛР-тестування показує від'ємний результат. Лікарі змушені ставити діагноз "пневмонія", хоча всі знають, що це covid-19.

Статистика не те що на половину відірвана від реалій, статистика взагалі ніяка і ні про що. Вся Україна - суцільна "червона зона". То що робити? Зупиняти все?

Реальний показник для мене - завантаження лікарень важкими хворими. Направду і тут офіційна статистика відрізняється від реалій, але хоч більш-менш відповідає дійсності в залежності від області (туристичні зони свідомо зменшують показники).
Ще раз повторюсь: не існує поняття "адаптивний карантин". Або ми строго вводимо карантин з усіма обмеженнями і всі свідомо цих обмежень дотримуємось, або припиняємо цей маразм.

Коронавірус - це страшна хвороба. Миття рук, маски в приміщеннях і в транспорті - це важливо. Але зупинка транспорту - це безглуздя!

Читайте також по темі: Табу на маршрутки біля Рівного: возитимуть лише медиків та працівників заводів

Перевізники Рівненщини їдуть у «червону» карантинну зону. Їх не пускає поліція


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також