Рівнянка розшукує чоловіка, який підняв руку на її восьмирічного сина

5136 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка розшукує чоловіка, який підняв руку на її восьмирічного сина

У Рівному незнайомець штовхнув одного хлопчика, а його товаришеві грубо натягнув шапку на голову просто посеред вулиці. Принаймні так стверджує рівнянка Ірена Нагорна. Жінка тепер розшукує свідків події, та й самого винуватця.

 Інцидент трапився 14 січня поблизу центрального відділення «Укрпошти» міста по проспекті Миру, 6. Рівнянка розповіла:

-          Я не часто пускаю сина гуляти самого. Хоча, що гріха таїти, він за гаджетами не особливо поспішає на двір. Тому, звичайно ж, коли малий просить пустити його погуляти з друзями, я не вагаючись дозволяю. Більше того, я радію такій ініціативі. Сьогодні син прийшов до дому і розповів, що якийсь чоловік штовхнув його, а його товаришу грубо натягнув на обличчя шапку. Робив чоловік це так, що жінки які проходили повз, зробили йому зауваження. Причиною агресії до дітей стало те, що вони обкатували трюковий самокат занадто близько до пана.
Я добре знайома із норовом своєї дитини. І прекрасно усвідомлюю, що не варто оцінювати ситуацію однобоко. Але, дозволяти собі методи фізичного впливу щодо слабшого неприпустимо за будь-яких обставин!»

За словами п.Ірени, вона розшукує свідків події – саме тих двох дівчат, які вступилися за її дитину. Одного свідка вона вже знайшла – працівницю АкордБанку, з якою бесідував кривдник. Саме фото бесіди з цією жінкою Ірена Нагорна й опублікувала. Також вона знає номери його автівки. Жінка планує писати заяву в поліцію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також