Рівнянка стала першою віце-міс MS. Ukraine World International (ФОТО)

4001 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка стала першою віце-міс MS. Ukraine World International (ФОТО)

Рівнянка Ольга Кричильська опинилася серед найвродливіших жінок України. У конкурсі Ms. Ukraine World International (Україна Всесвіт) вона стала першою віце-міс.

“Для мене це перемога, до якої я не прийшла б без абсолютної підтримки та віри моїх любих та близьких людей. Енергію тих, хто не був поряд фізично, я відчувала на відстані, і мої крила наповнювались силою та заливалися світлом!” – поділилася враженнями Ольга на своїй сторінці в мережі фейсбук. 

За перемогу у конкурсі боролися 16 красунь. Це жінки, які доводять: краса – це не лише врода. Це іще успіх, розум та щасливе сімейне життя й виховання дітей.
 
Ольга народилася і проживає у Рівному. Вона завжди вдало поєднувала успішну кар’єру, серйозні посади, викладання у київському виші, духовні практики із роллю турботливої дружини, а згодом і матусі двох маленьких діток.
Зараз Ольга експерт по роботі з підсвідомістю, йога-практик. Йога для нашої героїні не просто хобі чи комплекс вправ – це наука про саме життя. Це допомагає жінці сприймати всі сфери свого життя цілісно, як один великий механізм, що неодмінно приведе її до мети. Ольга членкиня Жіночої Ділової Палати України, має освіту юриста-міжнародника, референта-перекладача з китайської та англійської, деякий час працювала за спеціальністю, а згодом керувала власною туристичною агенцією. Так презентували Ольгу Кричильську на конкурсі.
Перемогла у конкурсі киянка Анна У – перекладачка з китайської мови, яка заміжня за представником КНДР та виховує разом з чоловіком двох дітей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також