Рівнянка створює трендові зачіски, якими захоплюються у Європі (ФОТО)

6503 0

Ми у соцмережах:

на фото  Ольга Місанець

31-річна Ольга Місанець з Рівного уже другий рік перебуває у Варшаві, де удосконалює навички перукарського мистецтва.

Оскільки для справжнього професіонала головним є визнання, то цього року рівнянка взяла участь у міжнародному конкурсі OSIS+Made to Create Competition. Допомогти Ользі у якості моделі погодилася українська студентка Валерія та фотограф Руслан Іващук, які також зараз перебувають у Польщі.

Instagram-акаунт Ольги - @olga_misanets

- Справжні фахівці постійно спостерігають за трендами, які панують у світі, - розповідає Ольга Місанець. Оскільки я цим захоплююсь, то вирішила відправити свої роботи на конкурс. Спочатку роботи відбирало міжнародне журі, а потім за найкращі з них оголошували анонімне голосування. Найуспішнішою була моя робота у номінації фарбування волосся. Вона зайняла 11 місце у рейтингу. Мій «Блонд» отримав 10 міжнародних репостів. Тобто, Іспанія, Португалія, Німеччина, Сербія, Албанія, Польща, Молдова, Казахстан, Швеція та Мексика запостили її на свої офіційні Insatgram-акаунти. Тепер моя робота надихатиме перукарів цих країн.

У авторській техніці Ольги Місанець додано пастельних кольорових нюансів різних відтінків (рожевий, зелений, фіолетовий) на полотно блондованого волосся, що створює оптичну ілюзію присутності інших кольорів між ідеальним балансом:

- Коли я творила свою зачіску, то натхненням мені були роботи в стилі Оп-арт та Поп-арт. Видатним діячем останнього був митець українського походження Андрій Воргола. У моїй роботі популярний блонд поєднаний з оптичною ілюзією кольорових нюансів на волоссі, а ще вибуховий Art на тілі. Ця суміш спонукає подивитися на щось звичне під новим творчим кутом.

Мій досвід доводить, що започатковувати тренди нових зачісок у світі можуть не лише закордонні спеціалісти.

Наразі Ольга вивчає те, як функціонує перукарський бізнес за кордоном і переконує, що й надалі братиме участь в міжнародних конкурсах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також