Рівнянка вийшла у фінал нацвідбору Дитячого Євробачення

1292 0

Ми у соцмережах:

Софія Скварук, Дитяче Євробачення-2021

14-річна Софія Скварук потрапила до фіналу Нацвідбору Дитячого Євробачення-2021 з авторською піснею "Golden Time".

Як розповіла журналістам ЧаРівне.інфо мама юної співачки Надія Скварук, донька пише пісні з восьми років і має перемоги в міжнародних та всеукраїнських конкурсах. Софія навчається в НВК №2 і в музичній школі №2 одразу на двох відділеннях – фортепіанному і вокальному. 
Текст і музику пісні "Golden Time" Софія написала спеціально для Євробачення. Два куплети в ній українською і приспіви англійською. 
"Моя пісня про те, що в житті завжди дається шанс і так складаються обставини, щоб людина досягла своєї мети", – каже Софія Скварук.
Фінал Нацвідбору Дитячого Євробачення відбудеться вже цієї неділі, 24 жовтня! Тож закликаємо рівнян вмикатись та голосувати, адже це можливість представити наше місто на музичній арені Європи. 
UA: КУЛЬТУРА проведе фінал у форматі телевізійного концерту. Долю фіналістів будуть вирішувати професійне журі та глядачі за допомогою онлайн-голосування.

UA: КУЛЬТУРА також транслюватиме фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021, який відбудеться 19 грудня у паризькому концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також