Рівнянка вночі побачила злодія, який заліз у підвал, і викликала поліцію

1735 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка вночі побачила злодія, який заліз у підвал, і викликала поліцію

31 серпня, близько 04:30, до поліції надійшло повідомлення невідомої, що із вікна квартири бачить, як чоловік намагається проникнути до підвалу багатоповерхівки на вулиці Романа Шухевича.

Пошкодивши двері , злодій проник в підвальне приміщення та звідки намагався винести каністри з пальним. Прихопив у свій наплічник декілька банок консерв. Закінчити крадіжку не вдалося, бо поки думав що б ще поцупити, до підвалу зайшли патрульні.

Інспектор-криміналіст під час огляду місця події вилучив докази його злочинної діяльності, зокрема: знаряддя вчиненого злочину, одну десятилітрову та три п’ятилітрових каністри із пальним.

Слідчі затримали 29-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незакінченого замаху на вчинення таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, чоловікові повідомлено про підозру.  Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу -  тримання під вартою.

Відомо, що зловмисник не раз потрапляв у поле зору поліцейських за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних речовин. Наразі, відносно підозрюваного на розгляді у суді знаходиться кримінальне провадження за двома фактами аналогічних крадіжок із підвальних приміщень.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також