Рівнянка, яка не є моделлю, потрапила на обкладинку модного американського глянцю

11292 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка, яка не є моделлю, потрапила на обкладинку модного американського глянцю

16-річна Оленка Галайчук стала обличчям зимового випуску модного журналу Prestige Model Magazine. Це було неочікувано, зізнається її мама Світлана Галайчук. Саме вона придумувала образ доньки.

 Світлана Галайчук працює інженеркою в ПАТ «РівнеАзот», проте має хобі – створення нарядів, прикрас та головних уборів для фотосесій. Займається цим вже три роки. 

-          Фотосесія для Оленки була подарунком на її день народження, - розповіла дизайнерка. – Вона не займається ні в якій модельній школі. Тому для нас було несподіванкою, що її фото, які ми послали в цей американський журнал, були відібрані для обкладинки. Це дуже-дуже неочікувано і приємно.

Образ «Снігової королеви» пані Світлана придумала сама. На виготовлення наряду витратила понад тиждень, корону змайструвала за два дні. З огляду на її розкіш, такі короткі терміни здаються неможливими.

-          Фотографом даної фотосесії була Мирослава Ющук, майкап і зачіска від майстрині Кривої Катерини, - каже Світлана Галайчук. - Це була проба пера і для фотографа, і для майкапера - дівчата в такому стилі не працювали ще, тому це був пілотний акційний проект.

Світлини Оленки також були опубліковані ще в одному можному журналі Iconic Child Magazine.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також