Рівнянка, яка скоїла ДТП, працює водійкою тролейбуса лише три місяці (відео)

16069 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка, яка скоїла ДТП, працює водійкою тролейбуса лише три місяці (відео)

Автопригода сталася сьогодні близько 11:00 години на вулиці Соборній у Рівному. 39-річна рівнянка, водійка тролейбуса, перед відновленням руху після 30-хвилинного аварійного відключення електромережі, не вжила заходів і не перевірила справність усіх систем, передбачених технічними характеристиками тролейбуса. Кермувальниця допустила рух тролейбуса назад, не забезпечивши повноцінне відновлення роботи гальмівної системи.

У результаті цього вона допустила зіткнення із автомобілем «Volkswagen Caddy» під керуванням 45-річного рівнянина та в подальшому – виїхала на тротуар, де допустила наїзд на металеві стовпчики та бетонне огородження шляхопроводу.

 

Травмувалася пасажирка громадського транспорту — 62-річна рівнянка. Медики «швидкої» діагностували в неї забій губи та пошкодження зубів. Після надання допомоги на місці події, пенсіонерка від огляду лікарями у медзакладі та госпіталізації відмовилася.

 

На місці пригоди працювали рятувальники та патрульні поліцейські.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування.  Встановлено, що 39-річна рівнянка працює водієм тролейбуса лише три місяці. Відповідно до медичної перевірки вона була тверезою.

Керманич фургона та решта четверо пасажирів тролейбуса у ДТП не постраждали, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також