Рівнянка, якій відірвало шматок пальця у маршрутці, шукає свідків

4899 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка, якій відірвало шматок пальця у маршрутці, шукає свідків

Рівнянка розшукує свідків інциденту, який стався у понеділок, 25 березня зранку в маршрутці №45.

Зі слів потерпілої, водій громадського транспорту розмовляв під час руху, а тоді різко загальмував. Через це пасажирка впала в салоні маршрутки та серйозно ушкодила безіменний палець – дівчині відірвало нігтьову пластину. 

Потерпіла Катерина Шептицька зазначає, що після інциденту перебувала в шоковому стані, однак встигла запам’ятати номерний знак транспортного засобу.

Дівчина звернулася за медичною допомогою, а лікарі, після встановлення обставин травми, викликали поліцію.

Як повідомила Про Рівне речниця обласного управління Нацполіції Марія Юстицька, заяву потерпілої зареєстровано, наразі поліція встановлює всі обставини. Зокрема, оцінюється ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.

В управлінні транспорту Рівного запевнили, що жодних звернень щодо такого інциденту до них поки не надходило.

- Ні поліція, ні пасажирка до нас не зверталися, ніякої інформації щодо цього інциденту немає. Звісно, ми встановимо за потреби особу водія. Службове розслідування будемо проводити однозначно, як тільки будуть відповідні звернення. Як я можу робити, коли не визнана вина водія. Це її слова, а водій зараз скаже ні, я такого не робив, – зазначив начальник міського управління транспорту Василь Сливка.

Сама Катерина Шептицька каже: на її публікацію про пошук свідків поки відгукнулася лише одна жінка в коментарях.

Утім, дівчина налаштована добитися не лише передбаченого законодавством покарання для водія та перевізника, а й фінансового відшкодування через втрату працездатності.

- Це питання не лише вирваного нігтя. Це обмеження у виконанні звичних побутових потреб, обмеження в роботі (зараз я не можу працювати). Це біль вдень і вночі, коли під час сну торкаєшся пальця. Це нудота під час перевязки, коли тобі знімають ці бинти і ти відчуваєш, як воно все пече і розтягується. Це моральний стрес – невідомо чи відросте ніготь і в якому стані. І це безпека – я впала на коліна і руки, а могла головою влетіти. Зараз у мене витрати на лікування і час, коли я не можу працювати. Звісно, я хочу отримати відшкодування, – резюмує потерпіла пасажирка маршрутки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також