Рівнянка змагатиметься у фіналі вокального шоу за квартиру в Києві

2494 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка змагатиметься у фіналі вокального шоу за квартиру в Києві

З’явилися подробиці фіналу популярного пісенного шоу «Голос країни», де за перемогу змагатиметься 38-річна рівнянка Юлія Тимочко.

 Як повідомляє «ТСН», глядачі оберуть переможця шляхом голосування.

У фіналі змагатимуться одразу чотири виконавці з кожної з команд.

В команді Тіни Кароль до фіналу потрапила художній керівник естрадно-джазового ансамблю рівненського Палацу дітей та молоді Юлія Тимочко.

Фінал відбудеться у три етапи, в кожному з яких шоу буде залишати один учасник. У першому етапі учасники виконуватимуть нові пісні, які вони до цього ще не співали. За підсумком виступу сцену покине один учасник і боротися за перемогу будуть вже три вокалісти.

Далі на глядачів чекає виконання пісні спільно з тренером. За результатами глядацького голосування шоу також покине один учасник, і в заключний етап пройдуть всього двоє співаків.

Завершальним етапом суперфіналу стане виконання пісні, яку учасники співали на «сліпих прослуховуваннях».

Кожен глядач зможе відправити тільки одне смс, зробити один дзвінок або віддати «суперголос» в додатку «1+1 video», який дорівнює семи звичайним смс.

Переможець одинадцятого сезону «Голосу країни» отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.

Фінал розпочнеться на каналі «1+1» 25 квітня о 21:00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також