Рівнянки спробують перемогти чемпіонок зі столиці

1051 0

Ми у соцмережах:

Рівнянки спробують перемогти чемпіонок зі столиці

Діючого чемпіона та володаря Кубку України серед жіночих команди, столичне “Динамо-НПУ”, прийматиме БК “Рівне” вже цієї п’ятниці, 1 листопада, у спорткомплексі ДЮСШ-4. Матч чемпіонату Суперліги розпочнеться о 19:00.

Для рівнянок – це буде п’ята гра у чемпіонаті. Після стартових двох поразок у столиці від фаворита “Київ-Баскет”, та в Одесі від тамтешнього “Інтерхім”, підопічні Валерія Жартуна на власному майданчику двічі обіграли минулорічного бронзового призера “Чайку-ДЮСШ” з Бердянська 67:59 та 62:48.

Для “Динамо-НПУ” гра в Рівному буде лише третьою в чемпіонаті. До цього вони на виїзді обіграли “Франківськ-ПНУ” 95:71 та розгромно поступилися принциповому супернику в столичному дербі “Київ-Баскету” 54:90.

Зазначимо, що склад “Динамо-НПУ” після тріумфального сезону зазнав відчутних змін. Якщо минулоріч “першими скрипками” в команді були запрошені з-за океану американки, то зараз команда укомплектована виключно українськими баскетболістками. Як відомо в цьому сезоні, в жіночій Суперлізі змагаються лише шість команд, і усі вони після групового етапу продовжать боротьбу за медалі у плей-оф, тож тренери мають нагоду дати можливість проявити себе молодим місцевим спортсменкам, а вже під кінець дозаявкового періоду підсилитись потрібними гравчинями. Тож, у БК “Рівне”, наразі є гарна нагода записати собі в статистичну історію клубу перемогу над Чемпіоном та володарем Кубку України. Адже, як то кажуть, “гра забувається, а результат залишається”.

За два попередні сезони, в яких жіноча БК “Рівне” виступала у Суперлізі, команди провели вісім поєдинків. В активі рівнянок лише дві перемоги при шести поразок, при чому, команда зробила це один раз на виїзді і один раз вдома. Зазначимо, що в сезоні 2017-2018, БК “Рівне” вирвавши перемогу в домашньому матчі 31 січня з рахунком 87:84, фактично поховала надії киянок поборотися за медалі, не давши їм можливості потрапити у плей-оф. Як відомо, в тому чемпіонаті жіноча команда БК “Рівне” виборола бронзові медалі змагань.

Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх уболівальників прийти у п’ятницю 1 листопада на 19:00 в Спорткомплекс “ДЮСШ-4”, щоб підтримати команду та разом спробувати перемогти чемпіона!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також