Рівнянку залякали і обікрали під виглядом тероборони

9033 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Додому до 36-річної рівнянки прийшли шахраї.

Як повідомляє поліція, один із чоловіків у військовій формі представився буцімто представником тероборони, «поліцейський» був у цивільному, як і третій, що чекав на вулиці.

Вони сказали, що обшукають її квартиру та неодмінно «знайдуть» там наркотики. За те, щоб вони пішли, злочинці вимагали 2000 доларів.

Жінка раніше потрапляла в поле зору правоохоронців за аналогічні правопорушення, тож сприйняла це всерйоз і злякалася. Тому позичила у матері 1500 доларів.

Отримавши кошти, шахраї поспіхом залишили квартиру. Через кілька днів потерпіла проаналізувала ситуацію та зрозуміла, що то були аферисти.

Працівники управління карного розшуку вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися рівняни: двоє 33 та 34 років. Один із них притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

У скоєному вони зізнаються. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру за шахрайство, вчинене групою осіб.

Крім того, поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Хоча самі вони запевняють, що так вчинили лише один раз.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також