Рівнянці, в якої серце стукає справа, зробили стентування

1424 0

Ми у соцмережах:

Рівнянці, в якої серце стукає справа, зробили стентування

Про унікальну рівнянку розповіла у Фейсбуці депутатка Рівненської міської ради та засновниця Благодійного фонду "Гарна Справа" Галина Кульчинська.

Пані Інна одна з дуже небагатьох людей (1 випадок на 12 000) в кого серце стукає...справа. Про це вона дізналася в 16 років під час візиту до лікаря. І це зовсім не завадило їй бути активною баскетболісткою, лижницею, учасницею багатьох спортивних змагань. Все життя вона пропрацювала прядильницею на "Льонокомбінаті". 

- Так сталося, що пані Інна потребувала стентування. І хоча ця кардіологічна операція вже давно активно і успішно проводиться в рівненській ЦМЛ, робити її правосердним людям для лікарів незвично: ти перебуваєш ніби у задзеркаллі, це як правші раптом почати писати лівою рукою... Але і з такою задачею блискуче справляється колектив відділення інтервенційної радіології (кардіології) та реперфузійної терапії нашої міської лікарні - завідувач Овсійчук Роман. Бажаю здоров'я унікальній пані Інні! Дякую Роман Овсійчук і всьому турботливому колективу Вашого відділення за якісну роботу! повідомила Галина Кульчинська.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також