Дідусь у Рівному викликав поліцію, бо був голодним та потребував допомоги

2364 0

Ми у соцмережах:

Дідусь у Рівному викликав поліцію, бо був голодним та потребував допомоги

Сьогодні увесь світ відзначав Міжнародний день благодійності.

Благодійництвом займаються люди різних професій і різного віку, але об'єднує їх одне — роблять вони добрі справи за покликом серця і не вимагають за це нагороди.

До поліції надходять різні виклики, і переважно стосуються правопорядку, але один сьогодні був незвичайним.

— Мені треба допомога поліції! — таке прохання надійшло патрульним близько 11-ї ранку. Екіпаж вирушив на вулицю Можайського і за вказаною адресою їх зустрів чоловік поважного віку. Рівнянин розповів, що його дружина недавно померла, діти відмовились і давно не навідують, а грошей на харчування немає. Єдиний, хто інколи допомагає з продуктами — це сусідка.

— Допоможіть мені, — 88-річний чоловік не приховував хвилювання. Мені нема за що купити їжі...

Патрульні одразу поїхали до магазину, купили все, що замовив дідусь. І зв'язались з соціальними службами, працівники якої обіцяли навідати рівнянина найближчим часом.

Ми б не писали наш пост, якби не знали з досвіду служби, як багато людей поруч із нами потребують допомоги. Ми зустрічаємось з ними на сходових клітинах, в аптеках і магазинах, в містах і селах. Поруч з нами одинокі матусі, яким нема кому сходити за продуктами, одинокі старі люди, яким нема за що купити продуктів, одинокі люди, яким нема кому сказати звичайне людське добре слово. А може навіть дворовий безрідний песик, який радісно зустрічає вас кожного ранку стане вашим найкращим другом, якщо ви впустите його одного разу у свій дім і своє серце.

Будьмо уважнішими один до одного.
І будьмо добрішими. Світ потребує героїв і наших добрих справ, закликає патрульна поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також