Різноманітні страви японської кухні можна спробувати в Суши Мастер Київ

753 0

Ми у соцмережах:

Різноманітні страви японської кухні можна спробувати в Суши Мастер Київ

В останні роки в тренді здоровий спосіб життя - спорт, багато руху, прогулянки на свіжому повітрі і, звичайно ж, низькокалорійна натуральна їжа. Щоб підтримувати такий образ життя, необхідно витрачати багато часу на приготування їжі, так як корисні речовини в продуктах зберігаються виключно при мінімальній тепловій обробці. Та й досвід приготування подібних страв потрібно мати колосальний, щоб не викликати порушень травлення. Японська кухня, а саме суші і роли, відповідає всім вимогам здорового харчування. До того ж зовсім не обов'язково витрачати багато часу і сил на покупку продуктів і приготування страв. У кожному навіть найменшому населеному пункті є ресторан, бар або аутлет, в якому пропонують величезний вибір різноманітних суші, ролів та інших страв Країни Сходячого Сонця. Суши Мастер в Києві - один з найвідоміших ресторанів в місті, де можна поласувати свіжими, смачними і, головне, корисними стравами японської кухні.

Краще меню - в Суши Мастер

Суши Мастер - відома ресторанна мережа, орієнтована саме на японську кухню. Тут вам не запропонують піцу, пасту, пельмені або пампушки з борщем. У меню тільки оригінальні і смачні страви за давніми рецептами, вигаданими в Країні Сходячого Сонця.

Найбільш популярними є суші і роли. Незважаючи на різноманіття страв, більшість людей вибирають різноманітні поєднання рису, морепродуктів і спецій. Звичайно, справжніх японських суші тут ви не спробуєте. Справа в тому, що в оригінальних рецептах риба подається сирої. Але так як море досить далеко від Києва, то про свіжі дари океану залишається тільки мріяти. А морепродукти без обробки (маринад, копчення, соління) псуються швидко. Тому тут вам запропонують оригінальні суші і роли, до складу яких входять продукти з термічною або іншою обробкою. Але менш смачними страви від цього не стають.

Крім суші та ролів ресторан пропонує також:

♦ супи;

♦ чіпси, стріпси, креветки в різних соусах і інші закуски;

♦ пироги, млинці і справжні японські десерти;

♦ чаї, зібрані на японських же плантаціях;

♦ натуральні соки, морси і лимонади.

А також в меню Суші Мастер є знаменита локшина WOK з різними смаками і соусами.

Найнижчі ціни в Суши Мастер

Крім великого меню компанія славиться вельми привабливими цінами на асортиментом. Тут не тільки підтримують низьку вартість готових страв, але і постійно проводять акції і пропонують різні знижки на продукцію. Наприклад, людина, що вперше відвідав ресторан або замовив їжу на додому, отримує знижку 15% і 150 балів на бонусний рахунок. У день народження можна купити страви на 20% дешевше, а кожному, хто зареєструє адресу своєї електронної пошти компанія подарує смачний ролл.

Доставка по місту кур'єрами Суші Майстер здійснюється протягом години. При замовленні на суму від 200 гривень, кур'єр привезе ваше замовлення абсолютно безкоштовно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також