Різновиди блендерів та їх конструкція

972 0

Ми у соцмережах:

Різновиди блендерів та їх конструкція

Огляд популярних моделей блендерів

Блендер - це техніка, яка використовується молодими мамами для приготування пюре малюкам, а також досвідченими господинями, що звикли радувати свою сім'ю смачною їжею. Від технічних характеристик, а також потужності приладу, залежить термін його роботи, перелік функцій, які він може виконувати.

Професійний блендер Браун - це універсальний інструмент, який використовується для приготування коктейлів, подрібнення величезної кількості твердих продуктів. Стаціонарні прилади - це універсальна техніка, яка здатна виконувати одразу декілька завдань. Оптимальний варіант для спортсменів та людей, що стежать за своєю вагою та харчуванням. З використанням приладу, можна приготувати смачне смузі, коктейлі, які часто використовуються в спортивному харчуванні.

Занурювальний прилад являє собою ручку з закріпленими насадками. У верхній частині ручки знаходиться моторний блок, який приводить у дію насадку, примушуючи її обертатися. У комплект до таких блендерів можуть входити спеціальні чаші, в яких відбувається подрібнення продуктів.

Особливості комплектації деяких моделей блендерів

Багато відомих компаній пропонують прилади з можливістю регулювання швидкості. Якщо у найпростіших приладах всього 2-3 швидкості, то у дорогих моделях їх може бути понад 20. Якщо ви не вважаєте себе кухарем вищого класу, не варто купувати такі прилади.

Огляд необхідних функцій блендерів:

  • В домашніх умовах використовується декілька швидкостей роботи та імпульсний режим. Це функція, яка використовується для подрібнення льоду та твердих горіхів. Мотор працює лише тоді, коли палець натискає кнопку.
  • Комплектація приладів залежить від функціонала. Пристрої з високою потужністю зазвичай мають найпростішу комплектацію, яка включає в себе лише одну пластикову чашу чи мірну склянку.
  • Прилади з величезною кількістю швидкостей та високою потужністю, зазвичай багаті на комплектацію. У складі комплекту може міститися декілька насадок, величезна кількість подрібнювачів та ножів, щоб приготувати м'ясний фарш або подрібнити лід для коктейлів.

Від розміру моторного блоку та його ваги залежить стійкість приладу. Чим важча база, тим більш надійний прилад. Щоб спростити роботу господині, зазвичай блендери доповнюють гумовими ніжками, щоб прилад під час роботи не ковзав по поверхні стола. Якщо ви досить часто користуєтеся блендером, обирайте класичні моделі з білого пластику. Чудово себе зарекомендували блендери у металевому корпусі. Проте на такій поверхні залишаються відбитки пальців, що ускладнює очищення, при регулярному або щоденному використанні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також