Різновиди та особливості картонної упаковки

739 0

Ми у соцмережах:

Різновиди та особливості картонної упаковки

На ринку пакувальних матеріалів тара з гофрокартону посідає одне з чільних місць. Це пов’язано з її високими експлуатаційними характеристиками у поєднанні з доступною ціною. Також, можна відзначити широкий асортимент та різноманітність коробок, ящиків лотків та інших варіантів гофротари.

 Більш докладно про номенклатуру тари зі звичайного,пресованого чи двошарового гофрокартону можна довідатися за посиланням https://evopack.com.ua

Підприємство ТОВ «ЕВОПАК» займає провідні позиції на ринку виробництва гофротари та інших виробів з картону. Серед найбільш популярних видів продукції, що користується у клієнтів попитом можна відзначити:
  • Гофроящики чотирьох клапанні;
  • Коробки для піци;
  • Картонні лотки клеєні та само збірні;
  • Коробки з відкидною кришкою для поштових відправлень и т. і.
Переваги упаковки з гофрокартону
Не дивлячись на велику кількість різноманітних упаковок з полімерних матеріалів гофрокартон є одним з найпопулярніших. Потреба в ньому щорік зростає, що обумовлено наступними перевагами:
Екологічність - численні дослідження доводять, що картон завдає навколишньому середовищу найменше шкоди серед усіх існуючих пакувальних матеріалів. Він практично не впливає на посилення парникового ефекту, а для виробництва, зазвичай, використовується сировина повторної переробки. При цьому під час виробничого процесу у навколишнє середовище виділяється майже двічі менше вуглекислого газу, ніж при синтезі полімерних матеріалів. Використана тара повторно переробляється на сировину для подальшого виробництва гофрокартону.
Висока якість матеріалів та кінцевої продукції. Сучасна технологія виробництва упаковки з гофрокартону має високу ступінь автоматизації всіх процесів. Це не тільки дозволяє в короткий термін виготовляти великі об’єми продукції, але мінімізує вплив людського фактору, відтак і появу браку. Крім того, виробничі лінії дозволяють створювати вироби високої складності, що відкриває широкі можливості для створення індивідуальної упаковки для окремих різновидів продукції. Це дозволяє позиціонувати вироби упаковані в таку тару, як елітні, та підвищує ефект просування бренду.
Невелика вага у поєднанні з високою міцністю. Гофрокартон відзначається високими показниками пружної амортизації та стійкості до механічних пошкоджень, особливо ударних деформацій. Він здатен зберегти цілісність вмісту, в тих випадках, коли пластикова коробка буде повністю знищена.
Картонну тару, як правило, використовують неодноразово. Вона достатньо міцна та може доволі легко розкладатися в тонкий лист, що суттєво полегшує та оптимізує зберігання великого об’єму пакувального матеріалу. При необхідності, повторну збірку провести досить просто. Крім того такі ящики легко ремонтуються за допомогою клейкої стрічки чи металічних скоб зі степлера.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також