Різновиди зимового взуття: поради для вибору

1819 0

Ми у соцмережах:

Різновиди зимового взуття: поради для вибору

Жінки хочуть виглядати красиво цілий рік. Взимку, коли дощ зі снігом змінюється морозом та наступною відлигою, особливо складно зберегти «форму». Експерти розповіли, яке брендове жіноче зимове взуття сьогодні у тренді, і як підібрати вироби за будь-якої погоди.

Класичні чоботи

Чоботи – популярний різновид жіночого зимового взуття. Їх шиють із замші, шкіри та шкірозамінника. Стандартна висота халяви – до коліна. Основний плюс виробів у тому, що вони виглядають доречно з вечірнім вбранням та повсякденним одягом. Від різноманітності форм і кольорів розбігаються очі, тож проблем із вибором не виникне.

Напівчобітки

Вони відрізняються від класичних чобіт висотою халяви. Вона доходить до щиколотки. Носити їх дуже зручно. І виглядають напівчобітки чудово з джинсами, зі спідницями, спортивними сукнями різної довжини. Особливою популярністю користуються моделі з підошвою-платформою.

Жіночі черевики

Черевики закривають ногу по щиколотку. Вони підходять прихильницям спортивного та повсякденного стилю. Всередині зимові черевики добре утеплені, підошва висока, рифлена. Моделі із зручною блискавкою та щільним шнурівкою виглядають красиво.

Бурки чи уггі

Бурки всередині виготовлені з хутра, зовні – із замші. Взуття не підходить для вечірнього чи ділового стилю. Прекрасний варіант для повсякденних чи заміських прогулянок. Висота халяви може бути як у напівчобіток, черевиків або чобіт. Мінус – бурки не люблять вологу.

Дутики

Це взуття стало улюбленим варіантом у городянок та мешканок передмістя за зручність і практичність. Верх у них зроблений з балонової тканини. Усередині – синтетичний утеплювач чи хутро. Дутики фіксуються липучками, блискавкою. Підошва – зручна, суцільна, лита з пінистої гуми для комфортного пересування зимовими тротуарами.

Ботфорти

Халява високих чобіт доходить до середини стегна. Підошва – з каблуком або плоскою підошвою. Відмінний вибір для молодих дівчат, які люблять бути в центрі уваги.

Зимові кросівки

Багато виробників кросівок випускають утеплені моделі, в яких навіть за мінусової температури тепло і зручно. Це відмінний варіант для тих, хто не готовий відмовитися від спортивного стилю або цінує комфорт понад усе.

Як підібрати взуття під погодні умови

У сніг з дощем надягайте дутики або шкіряні черевики на високій масивній підошві. Вони захистять ноги від промокання. Не можна забувати після приходу додому добре очистити взуття від бруду, просушити і покрити спеціальними засобами для догляду. У мороз надягайте добре утеплені чоботи, черевики або бурки з хутром. Вони добре зберігають тепло. Якщо ж модель якісна, вона подарує ногам легкість на весь день. По кучугурах ходити краще в бурках, уггах, дутиках або зимових кросівках. У ожеледицю обирайте взуття на низькому ходу на тракторній підошві.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також