РОАФ висунула кандидатуру Андрія Павелка на посаду президента Української асоціації футболу

673 0

Ми у соцмережах:

РОАФ висунула кандидатуру Андрія Павелка на посаду президента Української асоціації футболу

Виконком Рівненської обласної асоціації футболу висунув чинного президента Української асоціації футболу Андрія Павелка кандидатом на цю посаду на новий термін. За це члени виконкому проголосували одностайно.

Віталій Ундір, член виконкому РОАФ, депутат Рівненської обласної ради:

- Андрій Павелко – це людина, яка багато зробила як для рівненського, так і для всього українського футболу. Один з прикладів – це стадіон «Авангард», локомотивом реконструкції якого був Андрій Павелко. А стадіон – це та річ, яка дуже потрібна для рівненського футболу, адже вихід «Вереса» до Прем’єр-ліги не може бути повноцінним без сучасної арени. Переконаний, що Андрій Васильович буде і надалі допомагати рівненському футболу на посаді президента УАФ.

 

Тарас Кир’янчук, член виконкому:

- Я підтримую Андрія Павелка, насамперед, тому, що він забезпечує стабільний розвиток нашого футболу. Завдяки йому Україна має позитивний імідж на міжнародній арені, футбол розвивається в усіх своїх проявах.

 

Олексій Хахльов, голова УАФ:

- Переконаний, що кожен член футбольної спільноти Рівненщини не шкодує про вибір, який ми зробили ще у 2015-му, коли ми першими висунули Андрія Павелка на посаду очільника українського футболу. Тоді були часи кризи. Хтось бачить в часи кризи обмеження, а хтось можливості. Андрій Павелко – це була для українського футболу можливість. І зараз ми бачимо стрімку динаміку виходу з кризи. Розширюється кількість професійних команд, у тому числі в нашій елітній лізі. Збільшується кількість людей, які займаються футболом. Є багато інших індикаторів, які говорять про чітку траекторію успіху. Тому хочу подякувати усім членам виконкому РОАФ за одностайність, що цей тренд має бути продовжений.

 

Крім цього члени виконкому РОАФ затвердили делегатів на Конгрес УАФ, що відбудеться у березні 2022 року у Дніпрі: Олексій Хахльов, Андрій Біланчук, Костянтин Рилик.

Серед інших питань – створення Робочої групи з розробки Програми розвитку футболу у Рівненській області та підготовки пропозицій для загальнодержавної програми розвитку футболу.

Затвердили наступний персональний склад Робочої групи:

- Кондрачук Сергій, голова Рівненської обласної ради (за згодою)

- Коваль Віталій, голова Ріввненськоі державної адміністрації (за згодою)

- Третяк Олександр, міський голова Рівного (за згодою)

- Хахльов Олексій, голова Рівненської обласної асоціації футболу

- Кучер Олег, виконавчий директор Рівненської обласної асоціації футболу

- Кир’янчук Тарас, спеціаліст Рівненської обласної асоціації футболу

- Радовенчик Віктор, спеціаліст Рівненської обласної асоціації футболу

- Валявка Володимир, депутат Рівненської міської ради

- Ліпський Віталій, заступник директора департаменту - начальник управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської облдержадміністрації (за згодою)

- Ундір Віталій, депутат Рівненської обласної ради (за згодою)

- Євтушок Сергій, Народний депутат України (за згодою)

- Поліщук Володимир, почесний член Виконавчого комітету Рівненської обласної асоціації футболу

- Чернецький Мирон, заступник голови Асоціації аматорського футболу України, президент ФК ОДЕК (Оржів) (за згодою)

- Надєїн Іван, президент Рівненського народного клубу «Верес» (за згодою)

- Біланчук Андрій, заступник голови Рівненської обласної асоціації футболу, президент ФК «Автоплюс».

 

Також вирішили надати Адміністрації УАФ пропозиції стосовно відзначення або нагородження наступних осіб, які зробили значний внесок у розвиток футболу Рівненської області:

1) Дідок Іван Іванович

2) Чернецький Мирон Львович

3) Поліщук Володимир Петрович

4) Баль Орест Михайлович

5) Засморжук Віталій Степанович

 

Запрошеними гостями засідання виконкому РОАФ були перший віце-президент УАФ Олег Протасов та заступник генерального секретаря УАФ Денис Сидоренко.

 

Олег Протасов, перший віце-президент УАФ:

- Цей рік обіцяє бути цікавим. Вже незабаром старт чемпіонату Європи. Дай Бог, ніщо цьому не завадить. Спілкувався з командою, настрій бойовий. Хоча з іншим на такий форум, напевно, їхати і не варто. Вітаю «Верес» з виходом в УПЛ. Буде легко, адже збільшилася кількість команд. Клуби УПЛ матимуть жіночі команди, і це теж цікаво. УАФ продовжує втілювати усі програми з розвитку масового футболу. Президент УАФ Андрій Павелко озвучив завдання – зібрати мільйон людей, які грають у футбол. Планів дуже багато. Ми з вашою обласною асоціацією на постійному зв’язку. Мені приємно тут перебувати, адже ми йдемо однією дорогою.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також