Робити добро приємно: артисти збирають кошти на лікування відомого рівнянина

1090 0

Ми у соцмережах:

Робити добро приємно: артисти збирають кошти на лікування відомого рівнянина

Під час благодійного концерту, організаторами якого були Рівненське об'єднання "Просвіта", Рівненський міський палац культури та Парк культури і відпочинку імені Тараса Шевченка, зібрали понад 13 тис. грн. для лікування відомого просвітянина, директора культурно-археологічного комплексу "Пересопниця" Миколи Федоришина.

У концерті брали участь кращі колективи міського палацу культури, а ведучими свята були Валерія Супонькіна-Лагнюк та Юрій Ширко.

Після концерту директор міського палацу культури Анатолій Чугуєвець особисто завітав до родини Миколи Федоришина та вручив кошти його дружині Ірині Шаульській, яка є керівником естрадного хору «DAR&B» міського палацу культури. Ірина Євгенівна подякувала за допомогу та сказала, що на банківську картку надійшло під час концерту ще понад 4 тис. грн.

Благодійний концерт – це захід, у який організатори і учасники вкладають душу, тому атмосфера під час концерту була особливою. Біля літньої сцени у парку, де відбувався концерт, встановили благодійні скриньки. Кидали рівняни хто гривню, хто 20, 50, 100, 200 гривень. Була навіть купюра 100 доларів. Діти роздавали присутнім номери рахунків банку, куди можна перераховувати кошти на лікування. А ведучі постійно наголошували, що робити добро просто і приємно.

Розпочався благодійний концерт піснею «Місто спить» у виконанні артистки Рівненського драмтеатру Жанни Бичковської та виступом народного ансамблю бального танцю «Флеш». А потім злилися барви вишиванок, чистих голосів і України, бо саме завдяки любові до України і всього українського, як сказала після концерту голова Рівненського міського товариства «Просвіта» Катерина Сичик, знають Миколу Федоришина.

Естрадний хор «DAR&B», ансамбль джазової музики «Гелікон», ансамбль танцю «Барви Лади», Владислав Селезньов, Павло Міщук, Nazariy, Валерія Студінська-Юхніч, хор «Горинь», ансамбль сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс», небайдужі глядачі створили атмосферу добра, любові і душевного піднесення. Бо й справді, як казала Ліна Костенко: «Людина нібито не літає… А крила має. А крила має!».

Нагадуємо, номер карток, на які можна перераховувати кошти на лікування Миколи Федоришина 5168 7573 8121 5773 Приват Банк та 44027 113386 84531 Укрексімбанк. 

фото та відео - Надії Адамчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також