Робота майбутнього: тренди, які вже існують!

3355 0

Ми у соцмережах:

Робота майбутнього: тренди, які вже існують!

Нещодавно у Рівному з’явилась компанія «DUOTET», яка запропонувала новий вид послуг — аутсорсинг. В чому ж полягає їхня суть і кому ці послуги можуть бути корисними, «РВ» поцікавилась в Олени Шикало, засновниці компанії «DUOTET».

Олена Шикало вивчає ринок послуг з аутсорсингу як в Україні, так і за її межами вже багато років, а зараз здобуває диплом міжнародного зразка інституту Великобританії «АССА». Вона пояснює, що аутсорсинг — це делегування повноважень сторонній організації для виконання певних завдань або бізнес-процесів, які не є профільними для бізнесу компанії, але тим не менш необхідні для повноцінного його функціонування. Тобто це послуги, які будуть цікавими і корисними для керівників підприємств та організацій.

Олена Шикало поставила собі за мету допомогти директорам вивести бухгалтерське обслуговування організацій та підприємств на зовсім інший рівень:

Як правило, бухгалтер на підприємстві асоціюється з тоннами паперів, з тим, що ніяк не може налагодити свою роботу, тому що законодавство невпинно змінюється; з поганим настроєм... А також з тим, що намагається вам, як керівнику, роз’яснити ту чи іншу інформацію і при цьому вимагає від вас певного рішення, оскільки зробити цього сам не може, бо це не його повноваження. І такі ситуації вже набридли, бо створюють проблеми і для бухгалтера, і для керівника.

Декілька днів тому я повернулася з Київського міжнародного економічного форуму — 2018, головною темою якого було — створення майбутнього у високотехнологічному світі, повна автоматизація бізнес-процесів. Гаслом заходу стало «Трансформуйся або зникни!». Досить різко! — скажете ви. Досить чесно та актуально, — відповім я.

Наш світ змінюється неймовірно швидкими темпами, і щоб бути успішним, потрібно змінюватись разом з ним. Особисто я маю бажання змінити існуючу систему економіки нашої країни, тому починаю зі свого міста.

Аутсорсинг в українській економіці — поняття досить молоде, в той час як західний та європейський бізнес успішно практикує цей вид діяльності ще з початку 90-х років. В Україні ця послуга поширена у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі.

Олена Шикало розповіла, в чому переваги залучення до співпраці аутсорсингових компаній:

— У такому разі підпри­ємство-замовник залучає зовнішні ресурси, високопрофесійні кадри, інформаційні ресурси, кращі напрацювання в наданні послуг вузької спеціалізації, таких як: IT-сервіс, бухгалтерські послуги, здійснення закупівлі товарів або послуг та інші.

Насправді аутсорсинг вигідно залучати абсолютно у всі галузі. Цей вид послуг дозволяє вирішити проблеми із залученням, навчанням і утриманням кваліфікованого персоналу, а також з безперервністю бізнес-процесів. Крім того, компанії не потрібно турбуватися про скорочення чисельності працівників при зміні ситуації на ринку, перепрофілюванні діяльності, зменшенні обсягів виробництва та іншого. Клієнт уникає витрат на закупівлю обладнання, облаштування робочого місця, забезпечення витратними матеріалами, програмним забезпеченням і його технічної підтримки для працівника, а можливо, і скорочує свої витрати на утримання офісу і апарату управління.

Використання аутсорсингових послуг фахівців у тій чи іншій галузі допомагає одночасно підвищити конкурентоспроможність вашого бізнесу в динамічно розвинутих галузях, зауважує п.Олена. А також отримати доступ до необхідних професійних ресурсів при певному зниженні власних витрат для вирішення поставлених завдань. Аутсорсингова фірма першою зіштовхується з виникаючими проблемами, інвестує у вироблення рішень завдань і розвиток відповідних технологій, у постійне підвищення кваліфікації свого персоналу. Вузька спеціалізація в предметній галузі дозволяє забезпечувати надійне і якісне виконання переданої їй на аутсорсинг функції, а завдяки виконанню однотипних операцій для безлічі клієнтів можливо утримувати конкурентоспроможні ціни.

— У керівників виникає запитання: а чим звичайне бухгалтерське обслуговування відрізняється від бухгалтерського аутсорсингу? — зауважує засновниця «DUOTET». — Відповідь вас здивує! Бухгалтер виконує всю роботу, але підписи у документах ставите ви, тому і відповідальність несете за здійснення вашої діяльності саме ви. А при використанні послуг бухгалтерського аутсорсингу ви укладаєте угоду з компанією-аутсорсером, передаєте їй повноваження на виконання ваших бізнес-процесів, і автоматично всю відповідальність за виконання несе дана компанія. Під час будь-яких перевірок ви пред’являєте договір обслуговування, і перевіряючі вже будуть спілкуватись з компанією-аутсорсером і навіть, у разі потреби, притягувати до відповідальності не вас, а цю компанію.

А ще вас, напевно, здивує й те, що ця послуга є економічно вигіднішою для вас при укладенні договору на тривале обслуговування, ніж утримання штату працівників.

«DUOTET» — це молода компанія, яка має чітку стратегію свого розвитку на вітчизняному ринку, в тому числі й із соціальною складовою. І вже потребує розширення штату, підшуковує хороших спеціалістів у цій галузі.

Звертаючись до керівників, Олена Шикало запевняє:

Ми надамо вам консультацію та допоможемо у вирішенні будь-яких проблемних питань щодо ведення вашого бізнесу. Висококваліфіковані послуги бухгалтера та юриста є запорукою надійності кожної успішної компанії. Законодавство країни змінюється, і кожен керівник повинен встигнути вивчити нові вимоги та організувати роботу свого підприємства у сучасних реаліях.

Ви можете звернутись до аутсорсингової компанії «DUOTET»
за адресою:
м.Рівне, вул. Кавказька, 9,
офіс 110,
за телефонами:
+38 (096) 831-37-98
+38 (098) 704-11-91
або відправити лист на електронну адресу: oc.duotet@gmail.com


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також