Родини зниклих можуть отримати фахову допомогу у Центрі розшуку

160 0

Ми у соцмережах:

Родини зниклих можуть отримати фахову допомогу у Центрі розшуку

На Рівненщині понад 100 родин звернулися до Центру розшуку зниклих безвісти за особливих обставин

Він розпочав свою роботу у Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області у червні. Відтак, за два місяці працівники Центру провели 9 прийомів та проконсультували 102 родини.

Заступниця керівника Центру — очільниця відділу слідчого управління Ірина Старовецька підкреслює, що він акумулює зусилля усіх суб’єктів, уповноважених для надання допомоги з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, що дозволяє зберегти дорогоцінний час та отримати фахову допомогу в одному місці.

Члени Центру здійснюють також і виїзні прийоми громадян. Таких провели вже два. Наступний заплановано провести 13 серпня у місті Вараш.

Питання, із якими найчастіше звертаються люди — консультації щодо порядку дій у разі зникнення безвісти рідного, надання відповідного статусу, механізм отримання витягу з Єдиного реєстру, комунікація зі слідчими чи військовими частинами з інших областей, питання грошового забезпечення та соціальних гарантій.

Прийом громадян здійснюється щоп’ятниці з 9 до 13 години у приміщенні Головного управління Національної поліції в Рівненській області (вул. М. Хвильового, 2).

Телефон гарячої лінії – (097) 614 98 59.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також