Рокитнівця судять за шахрайство, а він тим часом обкрадає земляків

1073 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

До поліції звернувся 31-річний житель Томашгорода із заявою, що в селі Рокитне із належного йому будинку, у якому ніхто не проживає, невідома особа викрала металеву конструкцію пічного опалення. А про викрадення масляного радіатора із квартири у селищі Рокитне повідомив 49-річний місцевий житель.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 22-річний житель села Рокитне, який  свою злочинну діяльність провадив із осені минулого року.

У жовтні у свого 66-річного знайомого він шахрайським способом заволодів банківського карткою, виманивши пін-код нібито для зняття коштів, які йому з іншого міста має перекинути батько. Він зняв з картки дві тисячі гривень і витратив на власні потреби.

Матеріали кримінального провадження за цим фактом із обвинувальним актом слідчі з Рокитного скерували на розгляд суду. Там же розглядаються ще два епізоди вчиненого 22-річним зловмисником шахрайства.

19 січня йому повідомили про підозру ще й у крадіжках із проникненням. Вже обвинуваченому, а нині ще й підозрюваному загрожує тепер реальний термін ув’язнення, повідомляєє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також