Романчук — найкращий всьоме

936 0

Ми у соцмережах:

Михайло Романчук

Плавець Михайло Романчук знову став найкращим спортсменом Рівненщини. Таким спеціальна комісія обласного відділення Національного олімпійського комітету визнала його всьоме поспіль, починаючи з 2014 року. Попри відсутність торік чемпіонатів світу та Європи, а також Олімпійських ігор, 24-річний рівнянин зміг-таки себе проявити. На змаганнях Міжнародної плавальної ліги у Будапешті Михайло встановив новий рекорд Європи на дистанції 800 метрів вільним стилем — 7 хв. 25,73 с.

Найкращою спортсменкою області назвали 33-річну баскетболістку Вікторію Шматову. Упродовж кількох сезонів уродженка Бердянська є лідером жіночої команди баскетбольного клубу «Рівне». Завдяки її вдалій грі рівнянки торік змогли виграти Кубок України та здобути бронзові медалі у Суперлізі. При цьому жіноча команда БК «Рівне» визнана найкращою командою року.

Крім Шматової, отримали особисті відзнаки ще двоє представників БК «Рівне». Головний тренер жіночої команди Валерій Жартун став найкращим тренером. Додамо, що крім БК «Рівне», він також очолює жіночу збірну України U-18, а також обласні юнацькі команди.

Найкращим спортивним організатором на Рівненщині визнали президента БК «Рівне» Сергія Ліщука. Він не лише зміг організувати діяльність клубу (жіноча та чоловіча команди), але й домігся проведення у Рівному Фіналу чотирьох Кубка України.

Найкращим молодим спортсменом (номінація «Сенсація року») став 18-річний фрістайліст Орест Коваленко. Він на Зимових юнацьких Олімпійських іграх у Лозанні у дисципліні слоупстайл став бронзовим призером.

Найкращою представницею рівненського «Інваспорту» визнали переможницю юніорського Кубка світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Дар’ю Кобилинську.

Найкращим представником неолімпійських видів спорту став чемпіон світу з самбо Тимур Самедов із Квасилова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також