Романчук переміг на етапі плавальної Ліги чемпіонів

703 0

Ми у соцмережах:

Романчук переміг на етапі плавальної Ліги чемпіонів

Рівнянин Михайло Романчук став переможцем на одному з етапів Міжнародної плавальної ліги (International Swimming League), яку ще називають Лігою чемпіонів з плавання. Він переміг на етапі у Будапешті на дистанції 400 м вільним стилем. Перед цим у тому ж Будапешті на іншому етапі Михайло на цій же дистанції був другим.

Міжнародна плавальна ліга відбувається вдруге. Торік Романчук виступав за французький клуб Energy Standard, і тоді він був єдиним українцем у цьому клубному турнірі. Цьогоріч Михайло змагається за італійський клуб Aqua Centurions. Крім нього, за різні команди також виступають українці Сергій Шевцов, Андрій Говоров і Дарина Зевіна. Втім, перемігши у Будапешті, саме Михайло Романчук став першим українцем, який зміг виграти на етапі Міжнародної плавальної ліги.

Додамо, що Романчук у Будапешті також виступав на незвичній для себе дистанції 400 м «комплексом», де посів п’яте місце. А от коронної для Михайла дистанції 1500 метрів вільним стилем, на якій рівнянин є чемпіоном світу, у програмі Міжнародної плавальної ліги немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також