Романтичний подарунок, який сподобається кожній жінці

1038 0

Ми у соцмережах:

Романтичний подарунок, який сподобається кожній жінці

Великий букет квітів - це надзвичайний та романтичний подарунок, який сподобається кожній жінці. Найкращий спосіб зробити сюрприз - це замовити доставку квітів онлайн. За допомогою кур'єрської доставки квітів ви зможете привітати близьких з днем народження, річницею весілля чи підвищенням на роботі. Замовляйте букет квітів https://flowers.ua/ua/bukety-tsvetov з будь-якої точки країни зі свого комп'ютера, смартфона або іншого гаджету з доступом до мережі інтернет.

Головні переваги замовлення квітів онлайн

Сьогодні все більше замовлень здійснюється в режимі онлайн. Це дуже зручно і легко, навіть якщо ви ніколи не купляли речі в інтернеті. Наприклад, оформити замовлення в інтернет-магазині flowers.ua можна буквально у 2 кліки. Є ще декілька важливих речей, про які варто розповісти в рамках цієї статті.

 ♦ Економія коштів. Квітковий інтернет-магазин не витрачає коштів на утримання складів та штату продавців. Співпраця з перевіреними постачальниками дозволяє продавати букети квітів майже по собівартості. Розплачуючись карткою великих українських банків, можна розраховувати на кешбек до 20% від суми замовлення. Кожен день з'являються нові акційні пропозиції та бонуси для постійних клієнтів.

♦ Зручність. Замовляйте букет троянд, не виходячи з дому чи по дорозі на роботу зі свого смартфона. Служба підтримки працює цілодобово, менеджери сервісу завжди готові уточнити деталі замовлення.

♦ Індивідуальний підхід. Професійні флористи допоможуть підібрати ідеальний букет до свята, враховуючи привід, вік, стать та особисті побажання клієнта. Букет можна скласти навіть за допомогою фото або зі слів замовника.

♦ Анонімність. Усі клієнтські дані зберігаються на спеціальному захищеному сервері. Якщо забажаєте, кур’єр не розповідатиме адресату від кого було доставлено квіти.

Які квіти краще дарувати на першому побаченні

На перше побачення краще вибрати букет, з яким буде зручно. Не варто купувати пишні композиції. Якщо подарувати надто дорогий букет, то це може збентежити дівчину, до того ж з ним буде незручно гуляти в парку чи проводити час в кафе. Для молодої дівчини гарно підійдуть польові квіти чи 3-5 рожевих троянд. Останнім часом набирають популярність квіти в коробці. Це універсальний варіант, доречний як для колеги по роботі, так і для коханої дівчини. Навесні гарний букет квітів можна скласти із тюльпанів та ірисів, влітку - із жоржин та лілій, восени - з айстр і хризантем, а взимку - із білих та червоних троянд.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також