Ромка з Закарпаття вкрала у Рівному гроші і померла

5735 1

Ми у соцмережах:

Ромка з Закарпаття вкрала у Рівному гроші і померла

До оселі 87-річного рівнянина та його дружини прийшла ромка. Вона назвалась соціальною працівницею та запропонувала грошову допомогу пенсіонерам, яку нібито їм виділила держава.

Давши пенсіонерам тисячу гривень, попросила дати їй решту. Господар квартири пішов по гроші, і цим самим виказав свою схованку, де зберігав сімейні заощадження. Отримавши решту, «соцпарцівниця» попросила, що господарі показали їй ще й пенсійні посвідчення. І коли подружжя заметушилося у помешканні, гостя викрала із шухляди комоду понад 60 тисяч гривень та поспіхом покинула оселю.

Коли «соцпрацівниця» пішла з оселі, пенсіонер заглянув у комод. Грошей там не було. Він разом з сусідом побігли її наздоганяти. Упіймали жінку у центрі Рівного поблизу одного зі супермаркетів. Усі троє разом повернулися до квартири та викликали поліцію.

Під час встановлення обставин події жінці раптово стало зле. Поліцейські одразу викликали медиків та почали надавати ромці першу долікарську допомогу. Утім врятувати її життя не вдалося, медики констатували смерть.

Слідчо-оперативна група у кишені померлої знайшла 60 тисяч гривень. Тіло жінки направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.  Поліцейські встановили особу померлої, нею виявилася 46-річна жителька села Обава Мукачівського району Закарпатської області. Жінка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжки та понад 10 років провела у колоніях.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також