Росія атакувала «шахедами» Київ, Запоріжжя та Одесу

601 0

Ми у соцмережах:

Росія атакувала «шахедами» Київ, Запоріжжя та Одесу

У ніч на четвер, 4 травня, в низці областей України оголосили повітряну тривогу. Ворог атакував Київ, Одесу та Запоріжжя.

 У столиці спрацювала ППО, усі ворожі ракети та БПЛА були знищені.

"Рашисти здійснили напад на Київ із застосованням баражуючих бєприприпасів типу «Shahed» та ракет, ймовірно балістичного типу. За попередньою інформацією, в повітряному просторі Києва силами нашої ППО усі ворожі ракети та БПЛА були знищені! За оперативними зведеннями - без жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури. Зафіксовано падіння уламків в окремих районах столиці, проте шкоди життю та здоров’ю людей чи серйозних пошкоджені забудові міста вони не завдали", - прокоментував нічну атаку керівник КМВА Сергій Попко.

У Запоріжжі вночі проти 4 травня також пролунали вибухи. В соцмережах повідомили, що по місту - пуски ЗРК С-300 та лунають повторні вибухи.

Як повідомляється в соцмережах, в Одесі цієї ночі пролунало щонайменше сім вибухів.

«12 «Shahed» знищено силами протиповітряної оборони і мобільних вогневих груп. 3 дрони вдарили по гуртожитках одного з навчальних закладів Одеси. Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали», - повідомляє Оперативне командування «Південь».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також