Росія хоче перемогти Україну до 2026 року – Буданов

486 0

Ми у соцмережах:

Росія хоче перемогти Україну до 2026 року – Буданов

Росія робитиме усе, щоб перемогти Україну до початку 2026 року.

Такий дедлайн поставила собі путінська влада, повідомив керівник української розвідки Кирило Буданов, повідомляє «Інтерфакс».


- Для них рубіж це 25 - початок 26-го року. Адже за підрахунками ворога, якщо Російська Федерація не виходить із цієї війни переможцем, то як мінімум на 30 років випадає з світової першості, - сказав український генерал.


Буданов
зазначив, що Росія прогнозує, що «всі проблеми у них почнуться влітку 25-го року», оскільки об'єднаються як фінансово-економічний фактор, так і соціально-політичний.

За його словами, наразі РФ правильно бореться з погіршенням економічної ситуації, тому що розуміє, що триває спад, який уже відчутний і болючий.


- Але це ще далеко не пік. Вони прогнозують, що приблизно в період літа 25-го року негативний вплив на економіку почне бути дуже відчутним для їхньої країни. Із цим, до речі, пов'язано безліч процесів, які вони намагаються зараз прискорити у своїй державі, щоб максимально вийти в цей період так, як би їм хотілося. Їм хотілося б завершити своєю перемогою
, - додав Буданов.


Українська розвідка прогнозує, що разом з економічними проблемами у Росії виникне дилема з нестачею військових. Тому їм доведеться оголошувати нову мобілізацію.

- Росіяни відверто радіють, що агресор уже зміг захопити понад 30% нашої держави, а також влаштовує висока заробітна плата в російській армії. Однак кількість добровольців скорочується, що призвело до зростання одноразових виплат при підписанні контракту вже до 2 млн грн, - зазначив очільник української воєнної розвідки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також