Росія найбільше атакує по чотирьох напрямках: йдуть запеклі бої

2611 0

Ми у соцмережах:

Росія найбільше атакує по чотирьох напрямках: йдуть запеклі бої

Збройні сили України стримують ворога. Президент України Володимир Зеленський та військове керівництво працює.

Як розповів на брифінгу радник керівника Офісу президента Олексій Арестович, через ракетні удари Росії загинуло більше 40 українських воїнів і  є кілька десятків поранених. Втрати переважно через повітряні удари, які відбулися зранку:

- Росіяни розраховували нанести нам набагато більші втрати. Перший їхній удар провалився. Надзвичайно героїчно поводять себе наші прикордонники. Вони першими потрапили під потужний удар ворога. По них б’ють і танки, і артилерія. Жоден український прикордонник не відступив. Усі стоять на смерть.
 

За його словами, найбільш вдала військова ситуація в зоні ООС. Всі атаки російських військ там відбиті, а лінія оборони не прорвана. Українські військові відбили місто Щастя.

З білоруського напрямку, то там рухаються окремі групи по 2-3 танки, яких супроводжують 50 російських військових.

- Вони, то наступають, то відходять, - каже Арестович.
 

Він додає, що важкі бої йдуть під Харковом. Там було підбито чотири російські танки. Була відбита «потужна танкова атака. Збройні сили України тривають оборону».

- Найбільш небезпечних напрямків є чотири: зонна ООС, кримський перешийок, Чернігів та харківський напрямок

За попередніми даними, російські війська перетнули кордон через перешийок з Кримом і розвивають наступ на Мелітополь та Херсон. Там є наші війська. ЗСУ готуються відбити наступ ворога. Російські окупанти всюди розвішують прапори Росії, щоб посіяти паніку.

На півночі Чернігівської області російські війська недалеко просунулися. Ближче до кордону з Сумською областю. Просування недалеке: 10-20 кілометрів. Однак Київ під надійним захистом. Ворога буде зупинено.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також