Росія випустила по Харківській області 7 ракет, а вранці обстріляла автобусну зупинку в Харкові

660 0

Ми у соцмережах:

Росія випустила по Харківській області 7 ракет, а вранці обстріляла автобусну зупинку в Харкові

Харківські медики госпіталізували двох людей, які отримали поранення під час російського обстрілу Салтівського району міста.

У Харкові внаслідок російського обстрілу поранення отримала людина, яка стояла на зупинці громадського транспорту, про це у своєму телеграм-каналі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Поранення отримала людина, яка чекала на зупинці громадського транспорту на автобус. Друга особа отримала поранення у дворі житлового багатоповерхового будинку.

- Обстрілювати зупинки громадського транспорту стає системою російського агресора. Сьогодні о 7:10 знову було поранено людину, яка чекала на автобус. Забрала швидка. Загалом у Салтівському районі кілька приходів. У дворі багатоповерхівки було також поранено людину та пошкоджено автомобілі. Будьте обережні і не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, - написав Терехов.

 

Фото: Телеграм Ігоря Терехова .

За даними військових, усього цієї ночі з російського міста Бєлгород в бік Харківської області було випущено 7 ракет. Тип ракет – попередньо ЗРК С-300. Одна із ракет самозруйнувалася в повітрі, 2 – вдарили по підприємству в місті Мерефа Харківської області (внаслідок цього влучання поранення отримала цивільна особа), 3 – влучили у приватне підприємство в Чугуєві Харківської області. Ще одна ракета невідомо куди влучила, місце удару з’ясовується.

Думка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також