Росія перекинула в Україну ще 2 тисячі вояків

1140 0

Ми у соцмережах:

Росія перекинула в Україну ще 2 тисячі вояків

Розпочався тридцять п'ятий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню. Російський ворог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України.

З окупованих територій Грузії перевели підрозділи 4-ї (Цхінвальський район, Південна Осетія) та 7-ї (Абхазія) військових баз, що входять до Південного військового округу ЗСУ РФ, повідомляє Генштаб ЗСУ,

З 4-ї військової бази було сформовано та відправлено в Україну три БТГ загальною чисельністю до 1200 російських та осетинських військовослужбовців. Сформовано два підрозділи 7-ї військової бази, а це близько 800 осіб.

На тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей ворог продовжує вчиняти протиправні дії проти місцевого населення. У Великій Білозірці підрозділи російських окупантів розкидали по всьому населеному пункту та розмістили техніку між житловими будинками. У місті Мелітополі російські окупанти на околицях міста облаштували пункти пропуску та посилили режим об'їзду. Російський ворог продовжує грабувати будинки та квартири місцевих мешканців, затримувати проукраїнських активістів та урядовців в Україні.

На тимчасово окупованій території Луганщини окупаційна влада планує з 1 квітня цього року провести чергову хвилю мобілізації. Не виключено, що такі зусилля будуть докладати на нещодавно окупованих територіях області.

Збройні формування РФ продовжують мати проблеми з кадровим укомплектуванням підрозділів. Таким чином, військовослужбовці 26-го танкового полку 47-ї танкової дивізії, які підписали контракти після участі у війні з Україною, почали подавати звіти з проханням розірвати контракт та відправити їх на постійне місцезнаходження. 

За минулу добу Об'єднані сили України відбили чотири атаки російських окупантів в Донецькій та Луганській областях. Наші воїни знищили 7 танків, 7 одиниць бронетехніки, 2 машини та протитанкову гармату. Ворог зазнав жертв. Давайте переможемо разом! Слава Україні!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також