Росія вночі продовжила обстрілювати різні регіони України

841 0

Ми у соцмережах:

Росія вночі продовжила обстрілювати різні регіони України

По околицях Херсона росіяни вночі стріляли "градами".

Харківщину ворог атакував практично всю ніч: під ударами були завод із виробництва військової електроніки імені Т.Г. Шевченка і житлові будинки. 

Про це йдеться в ранковому зведенні від голів обласних держадміністрацій, поширеному пресцентром ОПУ.

На Миколаївщині ворог під ранок здійснив два авіаудари по с. Генівка, жертв, за попередніми даними, немає. Зранку був сигнал тривоги.

На Донецькому напрямку складна ситуація зберігається у Волновасі, де через дії ворога наближається гуманітарна катастрофа. Немає гуманітарного коридору. З проханням сприяти його створенню до Папи Римського Франциска звернувся Український католицький університет. Звернення до міжнародних організацій з цього приводу поки що результату не дало.

Із хороших новин з Донеччини – Маріуполь вистояв у боротьбі з російськими окупантами.

У Луганській області росіяни стріляли по Сєвєродонецьку та Лисичанську. Снаряд упав просто біля Лисичанської обласної дитячої лікарні. Є незначні пошкодження. У Попасній гаряче – ворог перебив газопровід.

Київщина вночі 3 березня пережила декілька повітряних тривог по всій області і окремо по Василькову і Білій Церкві. Бориспільський, Обухівський, Броварський райони – ніч минула відносно спокійно. Вишгородський – ситуація напружена.

Тернопіль, Дніпро, Чернівці, Полтава, Львівщина, Вінницька і Рівненська області – було спокійно. Одеса, Івано-Франківщина, Суми і Тростянець, Черкаси і окремо Умань, Хмельницький, Волинь та Кіровоградщина – по одній тривозі за ніч.

У Чернігівській області було декілька повітряних тривог у м. Чернігів, Ніжин, Прилуки та Ічня. Триває борона Чернігова та Ніжина. Херсон – кілька тривог. Уночі по околиці міста гатили "гради". На ранок – відносно тихо.

Запорізька область – у Запоріжжі тихо, в області йдуть бої. Була повітряна тривога в Житомирі вночі та вранці, на Рівненщині - лише вранці..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також