Росія з реактивних систем залпового вогню обстріляла у Лисичанську людей, які набирали питну воду. Є загиблі

557 0

Ми у соцмережах:

Росія з реактивних систем залпового вогню обстріляла у Лисичанську людей, які набирали питну воду. Є загиблі

Росія в Лисичанську 27 червня обстріляла людей, що прийшли по питну воду, восьмеро мирних мешканців загинуло, в тому числі - дитина

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай:

- Луганщина стає суцільною руїною: пошкодження населених пунктів катастрофічні.  Лисичанськ тримає оборону росіяни не полишають спроб блокувати Лисичанськ та взяти під контроль автодорогу «Бахмут-Лисичанськ» Ворог наступав у напрямку Вовчоярівка – Верхньокам’янка, мав частковий успіх, почав закріплюватися південніше Лисичанського нафтопереробного заводу. Для відволікання зусиль наших військ, вів наступ на напрямку Підлісне – Лисичанськ, успіху не мав, відійшов. 

Зараз ворог веде штурмові дії у напрямку Вовчоярівка – південна околиця Лисичанського НПЗ, бойові дії тривають. Зафіксовано обстріли із мінометів та ствольної артилерії Лисичанська та Верхньокам’янки. Авіаційних ударів зазнала Миколаївка.

Вчора росіяни умисно відкрили вогонь по натовпу лисичан, які зібралися, аби набрати води з підвезеної цистерни. Вісім людей загинули, 21 особа з пораненнями перебувають в лікарнях.

Саме місто за останню добу росіяни нищили як могли, руйнування жахливі: палав продовольчий ринок, обстріляно всі мости, що ведуть до міста, в тому числі пішохідні, пошкоджено житлові будинки, завод, насосні станції, автотунель.

Орки знову гатили по трьох вже зруйнованих мостах, що ведуть до окупованого Сєвєродонецька, по промзоні міста: влучили вкотре в «Склопластик» та цегляний завод.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також