Росія збирає 200 тисяч солдатів, щоб знову напасти на Київ – Залужний

1060 0

Ми у соцмережах:

Росія збирає 200 тисяч солдатів, щоб знову напасти на Київ – Залужний

Україна ще не виграла, а Росія не програла.

 Ворог всерйоз готується до нового наступу та збирає війська і зброю, щоб окупувати Україну.

За словами Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ціль Росії не змінилася. Вони хочуть відкинути українські сили та знову вдарити по Києву. Найбільш реалістичні часові рамки нового наступу – весна 2023 року.

- Росіяни готують близько 200 000 нових солдатів. Я не сумніваюся, що вони знову спробують атакувати Київ, - сказав генерал Залужний для Economist.

Західні аналітики кажуть прямо, що російський командувач генерал Сергій Суровікін завжди сприймав війну з Україною як багаторічний конфлікт.

Зараз Росія працює над тим, щоб обдурити Захід й Україну оманливими переговорами. Це дозволить росіянам набагато краще підготуватися до нової атаки. Тому замороження війни переговорами - це велика помилка.

Найвищий обов’язок Заходу полягає в тому, щоб будь-який російський контрнаступ провалився. Для цього поставки зброї повинні збільшуватися, і швидко.

Україна застосувала американську ракетну систему «Himars». Однак досі залишається багато цілей за межею радіуса дії українських батарей. Щоб це виправити, ЗСУ потрібно надати ракети Atacms, які могли б вражати цілі щонайменше вдвічі далі. Разом із тим, Україна негайно потребує артилерійських боєприпасів, танків, вертольотів та багато іншого.

Окрім військової допомоги, Захід має серйозно допомогти у посиленні української ППО. Адже росіяни постійно атакують електро-, водо- та теплопостачання. Ці удари спрямовані на зруйнування економіки України, а також на моральний стан українських військових на передовій, які переживають за свої родини вдома.

Тим не менш, увесь світ — включно з Росією — виграє від провалу реваншистської ідеї про те, що стару Російську імперію можна відтворити. Якщо Україна отримає належну підтримку, її командири зможуть просунутися далеко до узбережжя і, можливо, повернути більшу частину того, що Путін захопив з лютого. Чим більше території зможе відновити Україна, тим більше шансів на її тривалий успіх, пише Economist.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також