Російські війська намагалися штурмувати за кількома напрямками

973 0

Ми у соцмережах:

Російські війська намагалися штурмувати за кількома напрямками

Розпочалась сімдесята доба протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідмоляє Генштаб ЗСУ, на Слобожанському напрямку ворог обстрілював Харків та населений пункт Протопопівка із артилерії та мінометів. Провів повітряну розвідку в районі Кутузівки та Олександрівки Харківської області. Намагався вести наступ у напрямку Довгенького, успіху не мав.

На Донецькому і Таврійському напрямках для сковування дій окупанти обстрілюють наші війська.

На Лиманському напрямку противник наступає у напрямку населеного пункту Шандриголове, бойові дії тривають. Ворог посилює угруповання військ та активізував повітряну розвідку.

Окупанти штурмували в районі Попасної, бойові дії тривають.

В Маріуполі російські окупанти продовжують завдавати авіаударів та здійснюють вогневе ураження наших позицій в районі "Азовсталі".

На Запорізькому напрямку ворог вів штурм у напрямку населеного пункту Оріхів, успіху не має.

На Південнобузькому напрямку для знищення фортифікаційного обладнання наших позицій, ворог застосовував артилерію, реактивні системи залпового вогню, озброєння танків уздовж всієї лінії зіткнення. Активізував бойові дії у районі населеного пункту Томина Балка.

На Бесарабському напрямку обстановка залишається напруженою та контрольованою.

ЗСУ уразили сім БпЛА та 8 крилатих ракет противника, дані уточнюються.

На території Донецької та Луганської областей відбито дванадцять атак ворога, знищено шість танків, п’ять артилерійських систем (три з них - реактивні системи залпового вогню), п’ятнадцять одиниць бойової броньованої техніки та дев’ять одиниць автомобільної техніки противника. Є у противника втрати і на інших напрямках.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також