Росіяни атакували Житомирщину крилатими ракетами морського базування

1773 0

Ми у соцмережах:

Росіяни атакували Житомирщину крилатими ракетами морського базування

Сьогодні, 22 травня, близько 13:00 ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури Житомирської області.

Чотири крилаті ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони Повітряного командування «Центр».

Три ракети ліквідовано авіацією та одну підрозділом зенітних ракетних військ повітряного з’єднання, повідомляє служба зв’язків з громадськістю Повітряного командування "Центр" .

Житомирщину було атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування.

Але близько 14:00 під час повітряної тривоги у Малині пролунало кілька вибухів. Як повідомив журналістам MALYN.MEDIA заступник начальника відділення поліції у Малині Володимир Ничипоренко, на місці була пожежа. На жаль, вже відомо про двох загиблих мешканців. Триває розбір завалів. Працює експертна група та відповідні служби. Правоохоронці поки що не уточнюють інших деталей з метою безпеки.

Зазначимо, що це другий такий обстріл за останні два дні. У п’ятницю, 20 травня, росіяни ударили ракетами по залізничній інфраструктурі. За останніми даними, постраждали 112 приватних будинків, вісім магазинів, чотириповерхівка, приміщення пошти та п’ята школа.

Вперше за час війни Малин обстрілювали ввечері 6 березня – тоді 500-кілограмова бомба зруйнувала військкомат, пошкодила церкву, мерію, суд та ін. Загинув військовий, який був на посту, згоріли припарковані автомобілі.

Ввечері 8 березня  ворог завдав нещадного удару по семи житлових будинках – тоді загинула ціла сім’я: 5 дорослих і двоє немовлят. А 15 березня під обстріли потрапили два місцеві підприємства.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також