Росіяни пообіцяли 2 тисячі доларів, щоб палили авто ЗСУ в Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

2818 0

Ми у соцмережах:

Росіяни пообіцяли 2 тисячі доларів, щоб палили авто ЗСУ в Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

Російські спецслужби пообіцяли для 20-річного рівнянина 2 тисячі доларів за підпал автомобілів української армії у Рівному.

 Ворог вийшов з ним на контакт завдяки месенджеру Telegram, повідомляє поліція області.

Таким чином російська пропаганда намагається вдати вигляду в інформаційному полі, ніби українці не підтримують власну армію.

Тому взяв у спільники ще свого 24-річного знайомого.

Чоловіки вдалися до хитрощів, і вже наступного дня знайшли «жертву» — звичайний цивільний легковик «Audi». А щоб видати його за авто військових, перефарбували номерні знаки у чорний колір.

На території гаражного кооперативу в обласному центрі, де було припарковане авто, облили його легкозаймистою речовиною і підпалили. Втім, за виконану роботу від обіцяного ворогом отримали лише дві тисячі гривень.

Вогонь пошкодив салон, знищив моторний відсік, передні колеса, вітрове скло.

Поліцейські оперативно встановили 24-річного зловмисника та затримали його у порядку статті 208 КПК України і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 194 КК України.

10 червня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 6️0️ діб із можливістю внесення застави. Однак, молодик досі перебуває в слідчому ізоляторі. Спільника правоохоронці також затримали.

Досудове розслідування триває.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також