Росіяни вчепили на танки українські прапори, щоб дискредитувати ЗСУ

941 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Російська армія продовжує психологічний тиск на населення окупованих територій Херсонської та Миколаївської областей, в тому числі намагається дискредитувати Збройні сили України, агітує на створення «псевдореспублік» та обстрілює цивільні об’єкти.

- На околицю селища Грозове, на Херсонщині, виїхали танки окупантів із українськими прапорами. Ця демонстраційна колонна рушила в напрямку селища Молодецьке.  Таким чином ворог намагається зімітувати присутність підрозділів Збройних Сил України на окупованих ним територіях. А потім, з тих самих танків, здійснює обстріл окупованих населених пунктів, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів Херсонської області, - повідомляє Оперативне командування "Південь". -  Наголошуємо: захисники України не обстрілюють цивільні об’єкти і населення, не відкривають вогню по населених пунктах, де окупанти ховаються за мирними мешканцями. 

По позиціях загарбників наші ракетно-артилерійські підрозділи протягом ночі здійснили 12  уражень. Внаслідок чого втрати ворога склали 11 рашистів та 3 одиниці техніки, в тому числі броньованої.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також