Росія влучила ракетами по Кривому Рогу – горить багатоповерхівка та навчальний заклад

573 0

Ми у соцмережах:

Фото:омбудсан Дмитро Лубінець/Telegram

Російські окупанти сьогодні зранку завдали ракетного удару по Кривому Рогу, влучивши у дві будівлі, зокрема багатоповерхівку. Відомо про одного загиблого та щонайменше десятьох поранених.

Глава МВС Ігор Клименко розповів, що Росія атакувала місто двома ракетами. Одна влучила в чотириповерхову будівлю навчального закладу — під завалами, імовірно, є люди, повідомляє nv.ua.

Друга ракета зруйнувала секцію з 4 по 9 поверхи житлового будинку — розпочалася пожежа. Одна людина загинула, ще десять — звернулися по медичну допомогу. Під завалами можуть бути люди. Тривають рятувальні роботи.

Раніше місцева влада Кривого Рогу заявила про вибухи в місті. До цього Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування балістичного озброєння, зокрема проти Дніпропетровської області.

- Країна-терористка вбиває і травмує українців і вдень, і вночі, вчиняючи ракетний терор. Руйнує будинки і життя. Цинічне вбивство цивільних людей – це злочин за який Росія має понести справедливе покарання, - так прокоментував ракетний удар ворога по Кривому Рогу омбудсман Дмитро Лубінець. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також