Росіяни за добу завдали Україні 8 ракетних та 107 авіаційних ударів (ВІДЕО)

327 0

Ми у соцмережах:

На фото – багатоповерхівка, в яку російська армія поцілила авіаційною бомбою

8 березня росіяни також 113 разів обстріляли з реактивних систем залпового вогню позиції наших військ і цивільні об’єкти нашої держави, повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Авіаційних ударів зазнали: Сопич, Сидорівка та Волфине Сумської області; Вовчанськ, Синьківка, Табаївка та Берестове Харківської області; Білогорівка та Макіївка на Луганщині; Дружба, Новоолександрівка, Прогрес, Новобахмутівка, Бердичі, Новоселівка, Новопокровське, Очеретине, Желанне та Володимирівка Донецької області; а також Верхня Терса на Запоріжжі та місто Херсон. 

Під артилерійським вогнем опинилися понад 140 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Херсонщині загинули двоє людей. Ще двох мирних жителів окупанти поранили, серед постраждалих — дитина, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін: 

Величезна вирва посеред двору й зруйнований будинок - наслідки нічної атаки на Херсон. Вчора вночі армія рф вдарила авіабомбою по місту. Снаряд впав біля п'ятиповерхівки, будинок зазнав суттєвих руйнувань. 7-річний хлопчик, який постраждав від обстрілу, під наглядом медиків. Життю дитини нічого не загрожує. 

Жителі із жахом пригадують події цієї ночі. 

У Херсоні також пошкоджено медичну установу й припортову інфраструктуру. Внаслідок російських ударів у населених пунктах області є влучання у дві адмінбудівлі, дитячий садок, газогони, гараж та автомобілі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також