Росіяни знову вдарили по центру Харкова

523 0

Ми у соцмережах:

Скріншот з відео телеграм-каналу Харьков life

Агресор продовжує атакувати мирних людей.

Сьогодні ворог завдав удару з повітря по гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові, також вдарив по Центральному парку (де лише дивом обійшлося без постраждалих). А згодом росіяни знову атакували місто - його центральну частину.

- Вже маємо інформацію про 11 поранених, - написав у своєму телеграм-каналі міський голова Харкова Ігор Терехов. За його словами, це вже четвертий "приліт" за день.

- Тут цивільні об'єкти розташовані: відділення пошти, барбершоп, невеличке кафе... Працівники ДСНС роблять обхід. Бачите, як обстрілюють наше місто. Це жахливо, це центральна частина міста Харкова, - каже посадовець.

Також він зазначив, що кількість поранених від удару по гіпермаркету зросла до 40. Серед них є як працівники, так і відвідувачі магазину. Загиблих уже четверо.

За словами начальника поліції Харківщини Володимира Тимошка, ообстріл по гіпермаркету був здійснений двома боєприпасами УМПБ Д-30. Влучання - безпосередньо в приміщення. Одразу зайнялася масштабна пожежа на площі 15 тисяч метрів.
 

«В приміщенні можуть знаходитись люди. Ми спілкуємося з адміністрацією. Ми знаємо приблизну цифру тих людей, які не виходять на зв’язок. Крім того, там могли знаходитися покупці, однак точна кількість загиблих буде відома лише після того, як закінчиться гасіння пожежі», - зазначив Володимир Тимошко.



Він також додав, що поліція отримала доступ до серверів камер відеоспостереження. Наразі їх передивляються, щоб встановити, де могли знаходитися люди і в якій кількості. 



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також