Росіянин крав на Рівненщині дорожні знаки

2797 0

Ми у соцмережах:

Росіянин крав на Рівненщині дорожні знаки

42-річний уродженець Росії, який нині живе у селі Ільпінь на Здобунівщині, має непогашену судимість. 25 травня цьогоріч близько 22-ї години, переконавшись, що неподалік нікого немає, на автодорозі на вулиці Миру в селі Ільпінь він демонтував і вкрав дорожній знак «Напрямок повороту». Потому за п’ять днів поспіль поцупив і решту аналогічних дороговказів.

Згідно із товарознавчою експертизою зловмисник спричинив департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОВА майнову шкоду майже на три тисячі гривень. Викрадені знаки продати не встиг — слідчі вилучили їх за місцем проживання зловмисника.

Слідчі повідомили йому про підозру у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану. 

За результатами проведених експертиз та зібраних достатніх доказів для доведення вини 42-річного чоловіка, за процесуального погодження Здолбунівської окружної прокуратури слідчі скерували на розгляд суду кримінальне провадження із обвинувальним актом. Зловмисник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини. Відтак, за скоєне йому тепер може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Обставини, які пом’якшують покарання, щире каяття обвинуваченого та активне сприяння слідству. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також