Росіянці дали 30 днів, аби покинути Україну

1498 0

Ми у соцмережах:

Росіянці дали 30 днів, аби покинути Україну

Оперативники міграційної поліції Рівненщини викрили нелегалку. Якщо 65-річна уродженка Пермської області не виїде з території нашої держави в обумовлений термін — її примусово видворять.

Росіянка приїхала в Україну в 2021 році. Відтоді спільно проживала разом із вже колишнім чоловіком у селі Грабів Рівненського району. Щоправда, будь-яких підтверджуючих документів і законного права перебувати на території нашої держави не мала.

На нелегалку працівники міграційної служби склали адмінматеріали за частиною 1 статті 203 КУпАП та наклали штраф у розмірі 3400 гривень. Крім того, прийнято рішення про примусове повернення громадянки Росії в країну походження. Вона зобов'язана в 30-ти денний термін покинути Україну, якщо ж ні — її видворять примусово.

Також вирішується питання щодо притягнення до відповідальності жителя села Грабів, колишнього чоловіка нелегалки, якій він надав житло для проживання.

Посилені заходи щодо виявлення в умовах воєнного стану іноземців та осіб без громадянства, підстави і законність їх перебування на території нашої держави, порядку працевлаштування тощо тривають, повідомляє поліція Рівненщини. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також