Російська реактивна артилерія навмисно знищувала багатоповерхівки у Харкові (ВІДЕО)

763 0

Ми у соцмережах:

Російська реактивна артилерія навмисно знищувала багатоповерхівки у Харкові (ВІДЕО)

Про це СБУ розповів полонений російський окупант, якого українські захисники захопили під час звільнення селища Циркуни у передмісті Харкова.

Командир відділення 25-ї артилерійської бригади збройних сил Росії повідомив українській спецслужбі, що головною мішенню російських реактивних дивізіонів були саме харківські багатоповерхівки – ворог спеціально стріляв по цивільним об’єктам.

Найближчий до Циркунів район Харкова – Північна Салтівка, який від початку війни майже щоденно піддавався обстрілам з ворожих РСЗВ «Град» і «Ураган», має одну з найбільш щільних забудов. І на сьогодні майже кожна з 16-типоверхівок цього спального району зазнала руйнувань від рашистів.

Сам полонений стверджує, що не брав безпосередньої участі в обстрілі житлових кварталів Харкова, а лише стежив за «виходами» своєї та української артилерії. Але його свідчення будуть ретельно перевірені слідчими СБУ. Також окупант повідомив персональні дані російських загарбників, які причетні до інших воєнних злочинів рф та знищення мирного населення Харківщини. Служба безпеки України ретельно вивчає та перевіряє надані свідчення.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також